english 
Thread Options  Search this Thread  
Post: #1
26-01-2011 03:02 AM
fertronix


Joined: 15-10-2010
Posts: 119
Country: Chile
Male fertronix is Offline now
Hosting
Where they store their tracker?
Hosting recommendations please

Post: #2
26-01-2011 03:53 AM (This post was last modified: 14-06-2011 22:42 PM by alanb)
alanb
TS Support Team


Joined: 15-11-2006
Posts: 3,118
Country: United States of America
Awards:  
Male alanb is Offline now
Hosting
Try one of these

http://order.1and1.com/

http://www.giga-international.com/index.php?show=server

http://www.kimsufi.com/ks/

http://hetzner.de

http://www.seedboxworld.biz

http://seedboxsolutions.com

http://host-xchange.biz/
The following 2 users say thank you to alanb for this useful post:

Post: #3
26-01-2011 04:28 AM
speed2


Joined: 21-10-2007
Posts: 1,082
Country: Afghanistan
Male speed2 is Offline now
Hosting
but not this one
http://www.kimsufi.com/ks/ as they will close server if you are reported
The following user says thank you to speed2 for this useful post:
xam

Post: #4
26-01-2011 05:11 AM
fertronix


Joined: 15-10-2010
Posts: 119
Country: Chile
Male fertronix is Offline now
Hosting
I am interested in this: http://order.1and1.com/
Excuse my ignorance, but check this hosting and has no "ionCube Loader."
requirements listed in http://templateshares.net/special/info.php
I use this hosting to host TS?
What to do with "ionCube Loader." ?
The following user says thank you to fertronix for this useful post:
xam

Post: #5
26-01-2011 13:53 PM
Sniper


Joined: 03-10-2007
Posts: 1,430
Country: Romania
Awards:    
Male Sniper is Offline now
Hosting
if they don't have them installed allready ... ionCube loaders can be easy installed by you after you purchased the server, and i'm sure the hosting provider will help you install them if you don't know how

Many TS sites use that hosting provider... so it works, otherwise alanb will not recommend it.

How to install it (if you search google you will find other tutorials too)

http://www.ioncube.com/loader_installation.php
The following user says thank you to Sniper for this useful post:
xam

Post: #6
26-01-2011 14:10 PM
speed2


Joined: 21-10-2007
Posts: 1,082
Country: Afghanistan
Male speed2 is Offline now
Hosting
Originally Posted by fertronix
I am interested in this: http://order.1and1.com/
Excuse my ignorance, but check this hosting and has no "ionCube Loader."
requirements listed in http://templateshares.net/special/info.php
I use this hosting to host TS?
What to do with "ionCube Loader." ?

its very easy to set up if you need help doing this there is people that will help you and 1and1 setup is usually fast if im about i will help you but im not available for next 2 days
The following user says thank you to speed2 for this useful post:
xam

Post: #7
26-01-2011 16:23 PM
xam
Team Leader


Joined: 01-02-2006
Posts: 11,515
Country: Belgium
Awards:  
Male xam is Offline now
Hosting
We have a special zone for VIP members which you can find all documents about Installation of XBT, Ioncube, TSSE.

Post: #8
27-01-2011 06:49 AM
fertronix


Joined: 15-10-2010
Posts: 119
Country: Chile
Male fertronix is Offline now
Hosting
Thanks for answering.
I have two more questions, and will be the last.

If hosting does not want to install IonCube in php.ini, I can install it otherwise?
I say this because in a host, told me to hire VPS, but understand that this is very expensive, so I intend to hire a hosting with features required and install IonCube. I'm new at this, I hope you understand.
Help me to install the TS in hosting?

Post: #9
27-01-2011 23:32 PM
xam
Team Leader


Joined: 01-02-2006
Posts: 11,515
Country: Belgium
Awards:  
Male xam is Offline now
Hosting
Yes, you can install it yourself if there is no any limitations.

Post: #10
07-02-2011 23:44 PM
kis2a


Joined: 18-01-2009
Posts: 789
Country: France
Male kis2a is Offline now
Hosting
Originally Posted by speed2
but not this one
http://www.kimsufi.com/ks/ as they will close server if you are reported

i not probleme for this server speed2 ,

my friends and me i

2X Kimsufi 250G
2x Kimsufi 750G
1x Kimsufi 4T

is very good , why probleme ?

Post: #11
01-03-2011 19:24 PM
Jack747


Joined: 04-03-2010
Posts: 1
Country: Slovenia
Male Jack747 is Offline now
Hosting
So do i need a vps then to keep all the torrents running?

Post: #12
01-03-2011 19:42 PM (This post was last modified: 01-03-2011 19:43 PM by speed2)
speed2


Joined: 21-10-2007
Posts: 1,082
Country: Afghanistan
Male speed2 is Offline now
Hosting
they dont allow torrents and have closed both ts and non ts sites down

Post: #13
01-03-2011 23:11 PM
TheSPAWN


Joined: 11-08-2010
Posts: 979
Country: United Kingdom
Male TheSPAWN is Offline now
Hosting
Go for seedboxsolutions.com, They have some great unmetered NL dedicated or VPS servers that would be great for hosting TS

Post: #14
02-03-2011 00:55 AM
Taxfour


Joined: 14-01-2010
Posts: 824
Country: Turkmenistan
Male Taxfour is Offline now
Hosting
why don't you order a TS pro installation? they'll do it for you, gladly, while you're having your cup of coffee with the speed of light

Post: #15
13-06-2011 23:35 PM (This post was last modified: 14-06-2011 03:05 AM by Developer1)
Developer1


Joined: 06-06-2011
Posts: 22
Country: United Kingdom
Male Developer1 is Offline now Disabled
Hosting
anyone do me a server for 5 gig cheap very cheap pm me

Post: #16
14-06-2011 21:25 PM
vcorsaman


Joined: 02-02-2008
Posts: 129
Country: United Kingdom
Male vcorsaman is Offline now
Hosting
http://host-xchange.biz good for servers

Post: #17
15-06-2011 00:55 AM
Ecko2010


Joined: 14-04-2010
Posts: 60
Country: Egypt
Male Ecko2010 is Offline now
Hosting
Originally Posted by Developer1
anyone do me a server for 5 gig cheap very cheap pm me

if you can send me pm ok send me and we can share on site if you wanna i just take a host VBS to begin my new site

Post: #18
15-06-2011 22:42 PM
Developer1


Joined: 06-06-2011
Posts: 22
Country: United Kingdom
Male Developer1 is Offline now Disabled
Hosting
[url=../messages.php?userid=23388&do=showpm&pmid=164680&page=0&mailbox=1#][b]speed2[/url] i got your pm but could not pm you back as its been set up so i can not send any pm me your msn
[/b]

Quick Reply
Decrease Size
Increase Size
Insert bold text Insert italic text Insert underlined text Align text to the left Align text to the centerr Align text to the right Justify text Insert quoted text Code Insert formatted PHP code Insert formatted SQL code
Colors
Insert hyperlink Insert image Insert email address
Smilies
Insert hidden text



Forum Jump: